Jocul de-a numirea pe functii in ministere: azi un secretar de stat, maine altul pe aceeasi functie

Social democratii nu se inteleg la numirea pe functii a oamenilor lor? Dupa ce, recent, i s-a anuntat numirea pe functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Copilului, cu rang de secretar de stat, la scurt timp a venit o alta decizie, functia revenindu-i unei alte persoane.

E vorba despre botosaneanca Lidia Onofrei, care lucra in Ministerul Sanatatii de cativa ani, unde si-a adus o contributie insemnata la crearea retelei nationale de asistenti comunitari.

In Monitorul Oficial al Romaniei, din 17 ianuarie, se anunta ca Lidia Manuela Onofrei a fost eliberata din functie, numirea pe postul de conducere in locul acesteia fiind pe numele Gabrielei Coman.

Nu se cunosc motivele pentru care s-a ajuns aceasta la aceasta schimbare, dupa ce, cu numai cateva zile in urma, premierul Sorin Grindeanu isi punea semnatura pe numirea in functie a Lidiei Onofrei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.