JURNAL DE POLITICIAN, 1 noiembrie 2018. Soluție tehnică marca PSD

Deputatul Cristian Achiței dezvăluie noile ordine aberante date de conducerea de la Secția Drumuri Naționale Botoșani pentru „celebrul” drum DN 24C.

Parlamentarul liberal precizează că atunci când este vorba de modernizarea unor drumuri comunale, primarii sunt puși pe drumuri pentru o mulțime de avize.

„Dacă tot au asfaltat drumul național (DN) 24C într-o manieră proprie, mai marii conducători ai drumurilor moldave au găsit o ”soluție” tehnică tipic pesedistă: au limitat tonajul.

E ca și cum ar zice: ”Nu mai mergeți, dragilor, pe acolo, pe drumul național, că e făcut doar pentru biciclete!”.

Cam atâta minte au.

În schimb, când vin săracii primari pentru avize, li se impun soluții draconice pentru drumurile comunale, așa cum ar fi fost necesare și pe drumurile naționale.

Bătaie de joc!”

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.