JURNAL DE POLITICIAN, 10 octombrie 2018. INCOMPETENȚĂ ȘI AROGANȚĂ PESEDISTĂ

Cristian Achiței povestește câteva detalii din cadrul unei mese rotunde organizată de comisiile reunite din Senat și Camera Deputaților.

Deputatul liberal este revoltat cum, în cadrul acestei întâlniri, s-a vorbit de marile proiecte care se vor face… „la anul”.

„A patra moțiune simplă a PNL din această sesiune parlamentară a fost respinsă azi în Camera Deputaților. Mă gândeam că cel mai incompetent și inexistent ministru (Andrușcă) ar fi trebuit deja remaniat. Dar nu. Pesediștilor le place incompetența dusă până la un ridicol absolut.

După plen a urmat masa rotundă organizată o dată pe sesiune de comisiile reunite din Senat și Camera Deputaților cu privire la proiectele mari din infrastructura rutieră și feroviară din România.

Au fost discuții interesante cu antreprenori, consultanți, distribuitori, dar și șefii CFR și CNAIR.

Ei să vedeți și aici cum un arogant de director pesedist, șef peste achizițiile publice la CNAIR, încerca să ne spună, zâmbind, că totul e perfect, când toți ceilalți ziceau că nu e așa. O aroganță și un tupeu de funcționar plătit din banii noștri absolut intolerabile. Așa că unul din colegii deputați a propus o comisie de anchetă privind unele licitații ciudate din ultimii ani. Poate atunci o să-i piară mușchiul zâmbetului acestui șmecher care se crede director pe viață.

Am aflat că există un ordin al ministrului transporturilor care spune că evaluarea ofertelor pentru proiectele mari ar dura cel mult 4 luni. Asta apropos de Tg. Frumos – Botoșani, despre care o altă declarație de tip abureală servită de șefa PSD Botoșani ne anunța că în octombrie (acum o lună era septembrie) vom avea un câștigător la licitația pentru modernizarea drumului. Dacă ar fi așa ar fi ok însă, după discuția de azi, am mari dubii.

Răbdare deci, dragi botoșăneni căci tovarășii de la guvernare veghează pentru noi.

Seară bună tuturor.”

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.