JURNAL DE POLITICIAN, 20 septembrie 2018. MODERNIZĂRI

Deputatul Cristian Achiței precizează că un comunicat emis de PSD Botoșani conține o serie de erori.

Pentru a demonstra că social-democrații de la Botoșani au greșit când au redactat acel comunicat de presă, parlamentarul liberal a plecat pe teren în acea zonă.

A apărut zilele acestea un comunicat (marca PSD) care spunea cam așa:

„Au început lucrările de modernizare a drumului național DN 29A Cucorăni-Bucecea-Vârfu Câmpului-Siret”.

Eroare și un pic de manipulare pesedistă. Cam ca la Radio Erevan.

În primul rând nu e vorba de DN 29A, ci de DN 29C.

Apoi nu e o investiție (deci nu e modernizare), ci o lucrare de întreținere.

Am fost astăzi pe DN 29C și pe DN 29A ca să fiu sigur că e așa cum spun. Se așterne un covor asfaltic de la Călinești (unde se termină îmbrăcămintea din beton de ciment) spre Vârfu Câmpului. Acesta e primul tronson.

Comunicatul induce deja faptul că al doilea tronson, cel de la Vârfu Câmpului la Siret, s-ar putea face la anul (depinde de vreme și de alocările financiare).

Pe tronsonul din Cucorăni se vor așterne straturi bituminoase foarte subțiri: 8 milimetri pentru stratul de reprofilare și 10 milimetri pentru stratul de rulare.

Același tip de lucrare de întreținere s-a finalizat astăzi și pe DN 29A, tronsonul Vârfu Câmpului-Dorohoi.

Nu vreau neapărat să critic, nici să fiu prea tehnic.

Chiar mi-aș dori ca anul acesta să se finalizeze toate aceste tronsoane de pe DN 29C, pentru ca în 2019 să putem lucra pe zona Ștefănești (cea uitată de pesediști).

Bine că se face ceva.

Dar măcar să fim informați corect!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.