JURNAL DE POLITICIAN, 22 noiembrie 2018. Deszăpeziri

Bineînțeles că prima ninsoare i-a prins, din nou, nepregătiți pe cei care au grijă de drumurile noastre. De aici și problemele care au apărut la primă zăpadă.

Aflat pe drumul de întoarcere spre casă, deputatul Cristian Achiței a avut neinspirata idee de a veni acasă cu mașina. Mai ales că a căzut prima zăpadă, iar „minunații” noștri administratori de drumuri naționale au fost „total surprinși” de vremea rea care s-a abătut peste țara noastră.

Dureros este că au fost și victime umane.

„Fără îndoială, tovarășii ce administrează drumurile naționale din Botoșani continuă să-și bată joc de oameni.

După tot felul de experimente făcute în timpul verii, acum experimentează și iarna, la deszăpezire. Dacă pe DN 24C asfaltul a început să crape, de data asta au murit oameni. Iar asta e grav!

Tovarășul Ovidiu Laicu e principalul vinovat. El dispune câte utilaje ies la intervenții. Așa că el rămâne individul care își bate joc de județul Botoșani și de oamenii de aici. Viorel de la SDN, m-am lămurit de mult, execută fără crâcnire ce i se cere.

De aceea, tovarășe Laicu, îți cer din nou demisia!

Bătaia de joc de acest județ trebuie să înceteze!

P.S.: La Urban Serv, alți indivizi, toți pesediști, își bat joc de municipiu. Însă tot ei vor deconta. Aroganța și incompetența lui Drelciuc impune și demisia acestuia.”

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.