JURNAL DE POLITICIAN, 25 noiembrie 2018. Moment istoric

Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului a deschis o serie de discuții între susținători și contestatari.

În schimb, deputatul Cristian Achiței consideră că ziua de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului este una istorică pentru români.

„Catedrala Mântuirii Neamului este o realizare măreață a ortodoxiei românești.

Ziua de azi, a sfințirii Catedralei, este una istorică pentru noi toți.

Nu pot fi de acord cu interpretările unora, cum că s-au consumat resurse financiare uriașe pentru un edificiu al Bisericii, în detrimentul altor investiții de care are nevoie societatea noastră.

Cred că nu e normal să contrapunem Catedrala, cu mult populism, spitalelor, școlilor sau drumurilor.

Și pentru școli, spitale, drumuri, investiții și infrastructură de orice gen, s-au alocat sume colosale în ultimii 29 de ani.

Diferența este în altă parte: Biserica Ortodoxă Română a reușit să finalizeze proiectul înălțător al Catedralei Mântuirii Neamului, marcând astfel și marea sărbătoare națională a Centenarului Marii Uniri.

Să fim mândri, din toată inima, de Catedrala mântuirii noastre!”

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.