JURNAL DE POLITICIAN, 26 noiembrie 2018. Trotuare

Iarna venită puțin mai repede față de cum ne-a obșnuit în anii trecuți i-a luat prin surprindere și pe cei de la Urban Serv.

Și cea mai bună dovadă că cei din conducerea societății Urban Serv nu au făcut nimic în primele zile zăpadă sunt holurile pline de la Urgență de la Spitalul Județean Botoșani.

Persoanele care au avut „norocul” să ajungă pe holurile de la Urgență s-au descurcat cu deplasarea cum au putut și ei. De exemplu, deputatul Cristian Achiței, care a avut „neinspirata” ideea de merge pe jos de acasă până la cabinetul parlamanetar, a povestit că, la un moment dat, a fost nevoit să meargă pe carosabil.

„Pentru că săptămâna asta sunt în Botoșani, azi dimineață am plecat pe jos spre cabinetul parlamentar.

M-am chinuit realmente să merg pe trotuar din cauza poleiului. Așa că, pentru a nu-mi rupe ceva (picior, mână, gât etc), am trecut pe partea carosabilă.

Băieții ăștia de la Urban Serv, pe fruntea cărora scrie PSD, nu au nicio treabă. Probabil sunt ocupați cu tarabele din piețe sau cu locurile de veci din cimitire.

Au uitat însă că în Botoșani străzile au și trotuare. Pe care circulă oameni.

Curățați-le, tovarăși, că de aia luați bani! Faceți-vă treaba pentru care sunteți plătiți!

Mai ales că e iarna și, bineînțeles, nu-i ca vara.

Sau ați terminat iar sarea?”

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.