JURNAL DE POLITICIAN, 27 noiembrie 2018. Iorga

Se împlinesc 78 de ani de la moartea marelui istoric, scriitor și om politic Nicolae Iorga.

Deputatul Cristian Achiței a fost prezent la ceremonia de dezvelire a bustului marelui istoric și om de stat botoșănean Nicoale Iorga.

„Azi am onorat invitația conducerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani de a participa la dezvelirea bustului marelui istoric și om de stat botoșănean Nicolae Iorga.

Se împlinesc 78 de ani de la moartea lui Nicolae Iorga, dar vorbele lui rămân valabile și azi pentru noi toți, cei care vremelnic ocupăm funcții de demnitate publică:

„Înțelepciunea vieții e simplă: Fă ca pe unde ai trecut tu să fie mai bine ca înainte!”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.