JURNAL DE POLITICIAN, 29 august 2018. Strategii

Când este vorba de strategii pentru campania electotală, cei de la PSD își foarte bine treaba. În schimb, stau prost cu practica.

Deputatul Cristian Achiței scoate în evidență lipsa de logică în ceea ce privește lucrările de reabilitare a unor drumuri județene. În schimb, conducerea social-democrată de la CJ Botoșani deja vine cu alte strategii dar care vor fi puse în practică începând cu… 2021, mai arată parlamentarul liberal.

Aflu astăzi că o comună din județul Botoșani, Viișoara, va moderniza câteva drumuri locale prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2).

Foarte bine!

În schimb, drumul județean DJ 293A, care face legătura între toate satele comunei, va rămâne neasfaltat de la Viișoara spre Viișoara Mică și Coțușca, pentru că tovarășii PSD-iști care dorm cu multă grație la Consiliul Județean, nu au nici o strategie prin care să realizeze ceva logic în acest județ frumos.

Și asta nu se întâmplă doar la Viișoara.

Băieții ăștia de la Consiliul Județean, după ce au primit cei mai puțini bani și cele mai puține proiecte prin PNDL 2 din regiunea Nord-Est, de la propriul lor guvern, inventează acum un nou PNDL 3, prin care vor asfalta ei tot ce mai este drum județean, după 2021.

Strategie electorală, marca PSD!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.