JURNAL DE POLITICIAN, 30 august 2018. Gunoaie

Problema gunoiului în județul Botoșani este una veche, dar actuala conducere de la Consiliul Județean Botoșani nu a făcut niciun pas pentru a o rezolva.

Mai mult, spune deputatul Cristian Achiței, social-democrații de la conducerea județului au venit cu propunerea (care nu a mirat pe nimeni!) de a scumpi serviciul de salubritate.

Nu știu ce vor scrie jurnaliștii despre ședința CJ Botoșani de astăzi.

Știu însă că acești tovarăși pesediști care conduc (sau se fac că conduc) consiliul județean vor să ne bage mâna în buzunare tuturor printr-o creștere nejustificată a tarifelor la gunoi.

Deocamdată înțeleg că au retras proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi. Asta înseamnă că vor reveni cu el în săptămânile viitoare.

Cred că orice renegociere a tarifelor pe această temă trebuie făcută în baza unor calcule extrem de clare și pe baza unui proces verbal. Negocierea trebuie făcută dur, cu argumente, în folosul oamenilor, nu după ureche, cum aveau de gând azi, când s-au jucat iresponsabil de-a „uite proiectul, nu e proiectul”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.