Home Politica JURNAL DE POLITICIAN, 4 octombrie 2018. „LOGICĂ” PESEDISTĂ

JURNAL DE POLITICIAN, 4 octombrie 2018. „LOGICĂ” PESEDISTĂ

Deputatul Cristian Achiței acuză actuala conducere a Consiliului Județean Botoșani că demarează lucrări de investiții pe drumurile județene fără să aibă vreo logică.

Parlamentarul liberal îi acuză pe social-democrați că modernizează drumurile în funcție de opțiunile politice a primarilor de comune.

„Firesc, ne bucurăm cu toții când aflăm că începe câte o lucrare de investiții pe drumurile județului. Presa de azi ne-a adus vestea demarării modernizării a 7 kilometri de drum județean, DJ 294C, între Manoleasa și Borolea (de la km 0+000, până la km 7+000).

Eu personal constat, însă, că iarăși lucrurile se fac fără cap. Nu are nicio logică, dacă tot te-ai apucat, să nu faci drumul respectiv până la capăt, adică încă 5 kilometri, până la km 12+000.

Probabil că pesediștii de la CJ Botoșani au avut, totuși, o altfel de „logică” atunci când au lăsat cu bună știință aproape jumătate din drum de izbeliște. Și anume logica meschină de a-i pedepsi pe locuitorii din Hănești, aflați la celălalt capăt al DJ 294C, pentru faptul că au votat o administrație locală liberală.

Din punctul de vedere al PSD-ului, acolo, la Hănești, este vorba de niște oameni răi, care nu vor, dom’le, să meargă pe asfalt.”

Exit mobile version