JURNAL DE POLITICIAN, 4 octombrie 2018. „LOGICĂ” PESEDISTĂ

Deputatul Cristian Achiței acuză actuala conducere a Consiliului Județean Botoșani că demarează lucrări de investiții pe drumurile județene fără să aibă vreo logică.

Parlamentarul liberal îi acuză pe social-democrați că modernizează drumurile în funcție de opțiunile politice a primarilor de comune.

„Firesc, ne bucurăm cu toții când aflăm că începe câte o lucrare de investiții pe drumurile județului. Presa de azi ne-a adus vestea demarării modernizării a 7 kilometri de drum județean, DJ 294C, între Manoleasa și Borolea (de la km 0+000, până la km 7+000).

Eu personal constat, însă, că iarăși lucrurile se fac fără cap. Nu are nicio logică, dacă tot te-ai apucat, să nu faci drumul respectiv până la capăt, adică încă 5 kilometri, până la km 12+000.

Probabil că pesediștii de la CJ Botoșani au avut, totuși, o altfel de „logică” atunci când au lăsat cu bună știință aproape jumătate din drum de izbeliște. Și anume logica meschină de a-i pedepsi pe locuitorii din Hănești, aflați la celălalt capăt al DJ 294C, pentru faptul că au votat o administrație locală liberală.

Din punctul de vedere al PSD-ului, acolo, la Hănești, este vorba de niște oameni răi, care nu vor, dom’le, să meargă pe asfalt.”

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.