JURNAL DE POLITICIAN, 5 decembrie 2018. Abuzuri pesediste, marca „pentru că putem”!

Episodul cu revocarea lui Liviu Dragnea și a lui Florin Iordache din funcția de președinte, respectiv de vicepreședinte a Camerei Deputaților, este povestit chiar din mijlocul evenimentului.

Deputatul Cristian Achiței spune că social-democrații au călcat în picioare regulamente, cutume și, mai ales, bunul simț doar pentru a salva scaunul lui Liviu Dragnea.

„Ședință de plen complet dată peste cap, în Camera Deputaților.

Rămași fără majoritate, pesediștii au uzat de toate pârghiile pentru a salva scaunele lui Dragnea și Iordache. Făcând scandal și abuzând grosier de regulamente, pe care practic le-au călcat în picioare, deputații roșii au blocat votul pentru revocarea din funcția de președinte al Camerei a lui Liviu Dragnea.

Nu le pasă de legi, regulamente sau cutume atunci când e vorba de salvarea scaunelor pe care le dețin.

Opoziția nu a putut decât să marcheze la final poziția jalnică a parlamentarilor puterii, lăsându-i fără cvorum.

Dacă nu au pierdut-o deja, pesediștii sunt – așa cum am mai spus – foarte aproape de a pierde majoritatea în Parlamentul României.

Nu-i departe momentul în care se va termina și cu mârlănescul „pentru că putem” al pesediștilor.”

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.