JURNAL DE POLITICIAN, 7 noiembrie 2018. A8

Deputatul Cristian Achiței anunță că Legea pentru construirea Autostrăzii Moldovei a trecut de votul final.

Deși, inițial, parlamentarul liberal declarase că parlamentarii PSD au retras legea pentru retrimiterea acesteia către comisii, se pare că la presiunea mass-media, ei de la partidul de guvernare au cedat.

Așadar Legea de construire a Autostrăzii Unirii a primit votul final: 259 voturi pentru, două voturi împotrivă și 5 abțineri.

„Am votat pentru A8, autostrada ce leagă Moldova de Ardeal.

Proiectul de lege PLX 557/2017 a trecut azi de plenul Camerei Deputaților.

Este o victorie uriașă pentru noi toți”.

Cu o zi înainte deputatul Cristian Achiței era revoltat că parlamentarii PSD retrăseseră Legea de construire a Autostrăzii Unirii (A8) de pe ordinea de zi pentru a fi retrimisă către comisii.

„O zi întârzii și eu la votul din Parlament (din motive legate de activitatea de deputat în teritoriu, adică acasă, la Botoșani, ca să nu avem discuții nelalocul lor!) și tovarășii deputați de Botoșani ai PSD-ului se apucă de prostii!

Deși se bat cu cărămida în piept că sunt pentru Autostrada Moldovei, Tg. Mureș – Iași – Ungheni, tovarășii Marius Budăi, Costel Lupașcu, Tamara Ciofu și Răzvan Rotaru au votat ei cuminciori și disciplinați așa cum le-a cerut partidul, adică PENTRU BLOCAREA LEGII PRIVIND AUTOSTRADA A8 prin retrimiterea proiectului la comisii!

Din fericire, numărul deputaților normali la cap, care chiar doresc să se facă autostrăzi în țara asta, a fost mai mare și propunerea pesedistă de retrimitere la comisii a fost blocată (vot 84 la 81).

Ca urmare, mâine se va da votul final în plenul Camerei Deputaților pentru această lege. Firește că voi vota DA din toată inima. Și sper să nu avem cu toții surpriza uriașă de a constata că se opun prin vot Autostrăzii Moldovei tocmai numiții de mai sus, tovarășii deputați PSD de Botoșani!!!

P.S.: Acum nu mai dă niciun tovarăș pesedist vreun comunicat de presă ca să se laude că blochează o investiție vitală pentru întreaga Moldovă?”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.