Kelemen Hunor: Dan Voiculescu, tumoarea canceroasa a politicii romanesti

kelemen hunor

Intr-un interviu pentru presa maghiara, Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat ca presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, este „tumoarea canceroasa a politicii romanesti”.

Intrebat care sunt politicienii care au conditionat intrarea la guvernare a UDMR de recunoasterea caracterului national al statului roman, Kelemen Hunor a raspuns: „Liderul liberal, Crin Antonescu si tumoarea canceroasa a politicii romanesti, fondatorul partidului conservator, Dan Voiculescu”.
El a subliniat ca acest aspect, al recunoasterii caracterului national al statului roman, era unul de neadmis pentru ca, din perspectiva sa, actul recunoastere era o forma prin care unii politicieni cereau UDMR-ului supunere, scrie Hotnews.ro
Liderul UDMR a explicat in interviul pentru portalul online hvg.hu de ce nu a ajuns UDMR la guvernare alaturi de USL. Potrivit lui Kelemen Hunor, UDMR era pregatit pentru ca social-liberalii sa castige alegerile parlamentare din 9 decembrie.
„Experienta din ultimii patru ani arata ca numai aflata la guvernare, comunitatea maghiara poate fi de ajutor. De exemplul, in cazul alocarilor bugetare sau a aprobarii proiectelor de lege. Dupa alegeri, aceste directii au devenit subiectul unor negocieri. In ciuda unui acord pre-electoral (UDMR-USL, n.red.), castigatorul (alegerilor parlamentare, n.red.) a impus niste conditii pe care eu nu le-am putut accepta”, a explicat Hunor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.