Kelemen Hunor: Decizia de retragere a proiectului pe Sanatate este corecta

kelemen hunor

Decizia de retragere a proiectului Legii sanatatii este una corecta, fiindca nu poti sa faci anumite lucruri cu forta, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, citat de Mediafax.

„Decizia de retragere a proiectului Legii sanatatii este una corecta fiindca nu poti sa faci anumite lucruri cu forta si nu poti sa faci niste schimbari fara sa nu faci o consultare profunda cu toti specialistii si cetatenii. Problemele din sanatate raman, iar pentru ele Guvernul si coalitia trebuie sa gaseasca niste raspunsuri si corectiile necesare trebuie facute. Dar sistemul acolo unde functioneaza nu trebuie atins si schimbat, cum este sistemul de urgenta, SMURD-ul”, a spus Kelemen.
Kelemen a adaugat ca, daca este vorba de imbunatatirea acestui serviciu, atunci trebuie imbunatatit.
„In acest moment putem sa ne oprim din aceasta dezbatere, putem sa ne calmam si sa luam, bucata cu bucata, sa vedem unde sunt probleme, pentru ca exista probleme in sistemul de sanatate si, punctual, trebuie gasite raspunsuri. Incercam in perioada care a ramas pana la alegeri sa gasim si raspunsuri la problemele cele mai urgente”, a afirmat liderul UDMR, Kelemen Hunor.
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca cere public premierului retragerea proiectului Legii sanatatii, el mentionand ca face acest lucru vazand ca o mare parte din public si majoritatea celor din sanatate nu vor schimbarea sistemului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.