KLAUS IOHANNIS, CANDIDATUL DREPTEI la „PREZIDENTIALE”, VASILE BLAGA – SEFUL de CAMPANIE

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost desemnat, luni, candidatul Aliantei Crestin-Liberale (ACL) pentru alegerile prezidentiale. Acesta a venit cu primele promisiuni importante catre romani: daca va ajunge la COTROCENI,  va garanta directia occidentala, orientata spre Vest, a Romaniei, precum si independenta Justitiei.

Candidatul DREPTEI, al  ACL, pentru fotoliul de la Cotroceni, vrea o campanie oarecum atipica pentru spatiul romanesc: fara scandaluri, cu seriozitate.

„Eu vin de la Sibiu, din administratia locală. Unii imi spun ca nu sunt parte a jocului politic de aici din Bucuresti si nici nu doresc sa fiu. Va spun direct: vin din administratia locala spre Presedinţia Romaniei pentru a schimba regulile jocului politic de pana acum”, a declarat Klaus Iohannis, in cadrul sedintei conducerilor PNL si PDL, de luni.

In aceeasi zi, Iohannis declara la postul de televiziune Realitatea Tv. ca mizeaza pe tineri, ca are mesaje speciale pentru acestia.

„Va spun, in premiera, ca tinerii sunt grupul tinta la care ma uit cel mai mult. La ultimele alegeri am constatat ca tinerii, din pacate, au votat foarte putin. Eu doresc sa schimb aceasta stare, vreau sa ma adresez cu mesaje speciale tinerilor. Voi face acest lucru prin metode clasice, televizor, prin campanie clasica, acum lucram la o campanie pe care o voi face online, care e destinata in special tinerilor, care trebuie sa inteleaga ca votul lor e important. E exact categoria de nehotarati pe care contez”, a spus Klaus Iohannis la postul de televiziune, luni seara.

Marti dimineata, candidatul la prezidentiale  a mai facut un anunt: l-a rugat pe copresedintele partidului, Vasile Blaga, sa-i  fie sef de campanie electorala, iar acesta a acceptat.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.