KLAUS IOHANNIS : Constat cu regret ca s-au depasit cu mult limitele decentei

In urma cu o luna de zile, am facut propunerea de a avea dezbateri serioase intre candidatii la alegerile prezidentiale. Am propus, in acelasi timp, in cadrul Pactului Naţional pentru Stabilitate şi Democraţie, un set de principii si masuri agreate de intreaga clasa politica pentru a asigura cadrul pentru o competiţie electorala sanatoasa, reala, in interesul romanilor.

De asemenea, am solicitat candidatilor mentinerea dezbaterii politice intr-un cadru sobru, cu teme cu adevarat de interes pentru cetatean.

Desi niciunul dintre candidati nu a fost dispus sa raspunda, salut faptul ca acum asemenea dezbateri sunt dorite de unii competitori electorali. In acelasi timp, constat cu regret ca s-au depasit cu mult limitele decentei, in aceasta campanie fiind lansate atacuri nedemne la persoana.

Consider ca o dezbatere organizata pe teren neutru – de preferinta de catre o mare universitate, cu reguli clare, la care sa asiste un public mai larg si care sa fie preluata de televiziuni, ar fi cel mai potrivit format, care ar permite cetatenilor sa afle ce proiecte avem fiecare dintre noi pentru tara.

In aceste conditii, dezbaterea ar fi utila si cu adevarat relevanta pentru electorat, iar eu am toata deschiderea sa particip la o astfel de intalnire.

 Klaus Iohannis,
Presedinte PNL

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.