KLAUS IOHANNIS: Dupa ce castiga Victor Ponta presedintia, le da drumul la toti, asta este viitorul pregatit de el, gratierea tuturor coruptilor

Combinatia dintre Partidul Social Democrat (PSD) si Partidul Romania Mare (PRM) este jenanta si jignitoare pentru electorat si abordeaza teme false, a declarat, joi seara, Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale (ACL) la Digi 24, potrivit Agerpres.

„Sunt abordate teme false, ca ruperea Transilvaniei, teme de alt secol si daunatoare care apar cand oamenii de tip PRM sunt cooptati pentru niste voturi. Cum poate cineva sa afirme, in 2014, in fata electoratului ca cineva vrea sa rupa Ardealul, sa invrajbesti oltenii cu ardelenii? Nu sunt afirmatii politice, ci cretinisme. Nu ai voie sa spui asa ceva de dragul a catorva voturi. Nu doar ca nu am afirmat asa ceva, dar nici prin gand nu mi-a trecut ca cineva dintre politicieni poate spune asa ceva. Mezalianta PSD cu PRM a scos si alte lucruri care mai de care mai urate. A iesit fostul candidat Corneliu Vadim Tudor si a spus ca ‘l-ati arestat pe Nastase, l-ati arestat pe Hrebenciuc, ce lucruri bune au facut’. Dupa ce castiga Victor Ponta presedintia le da drumul la toti, asta este viitorul pregatit de el, gratierea tuturor coruptilor. Am crezut ca am depasit aceste abordari, epoca iliescieana. Un tanar politician vine cu vechile metehne ale PCR si PDSR si repune pe tapet, intr-o alianta dedicata raului, niste lucruri peste care cu greu a trecut Romania. Nu se poate veni cu astfel de mizerii”, a declarat Klaus Iohannis.

In cadrul aceleiasi emisiuni, Klaus Iohannis a salutat decizia Monicai Macovei de a-l sustine in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

„Ma bucur, este un semnal foarte bun daca un politician de clasa doamnei Macovei a fost convinsa de mine si de programul meu. Toate temele legate de justitie ale ei se gasesc in programul meu cu care m-am prezentat in fata electoratului. Nu voi gratia niciun corupt, sunt ferm impotriva legii amnistierii si gratierii, vreau sa simplificam procedurile de imunitate, vreau sa renuntam la imunitatea presedintelui. Sunt lucruri in care cred si ne-am intalnit pe aceeasi lungime de unda”, a declarat Klaus Iohhanis.

„Nu am avut niciun fel de negociere si cred ca asa trebuie sa procedam in continuare in politica. A vazut ca doresc aceleasi lucruri si sunt un candidat serios”, a mai spus Iohhanis.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.