KLAUS IOHANNIS la BOTOSANI, intampinat de mii de simpatizanti! (GALERIE FOTO)

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis a fost astazi in mijlocul botosanenilor. Sala mare a Casei Sindicatelor Botosani a fost neincapatoare pentru miile de simpatizanti ai candidatului dreptei la fotoliul de la Cotroceni.

L-au asteptat membri ai PNL si ai PDL, atat din municipiul Botosani cat si din alte localitati ale judetului, dar si botosaneni care nu sunt membri ai celor doua partide, dar isi pun sperante in candidatura sa.

De la Hotelul Rapsodia, unde Klaus Iohannis a participat la o conferinta de presa, acesta a pecat pe jos pana la Casa Sindicatelor, pe drum fiind oprit de mai multi botosaneni, cu care a dat mana si stat putin de vorba.

A fost insotit de cei doi copresedinti ai Aliantei Crestin Liberale de la Botosani, Catalin Flutur si Florin Turcanu. Acesta din urma a venit la intalnirea cu seful de partid, imbracat in straie populare.

La intrarea in Casa Sindicatelor,candidatul la prezidentiale al ACL a fost intampinat de un grup de tineri imbracati in costume populare, care l-au imbiat cu paine si sare, dupa obiceiul stramosesc.

Ionica Nechifor, directorul Statiunii de cercetare Popauti, i-a facut un cadou presedintelui PNL care aspira la funtia de presedinte al statului. Klaus Iohannis a primit de la Ionica Nechifor o caciulă din miel si o sticla cu palinca.

L-au insotit la Botosani pe Klaus Iohannis si alti membri din conducerea ACL la nivel national : Cezar Preda, Mihai Razvan Ungureanu, Ludovic Orban, Lucia Varga si Gheorghe Flutur.

1 COMENTARIU

  1. Mii de simpatizanti adusi cu japca si cu „material” , comunisti prosti ! 🙂 Cine credeti ca mai pune botu’ la abureala asta ?

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.