KLAUS IOHANNIS rupe TACEREA

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale (ACL) pentru Cotroceni, cunoscut pentru declaratiile sale rezervate si lipsite de atacuri directe la contra-candidati, a facut o declaratie incendiara despre ce li se pregateste romanilor.

Potrivit lui Iohannis, pericolul iminent vine direct de la Palatul Victoria, condus de Victor Ponta si este vorba despre cresterea de taxe si impozite!

Klaus Iohannis spune ca, potrivit unor surse, la Ministerul de Finante se pregateste o modificare ampla a Codului Fiscal, care ar conduce la majorari de impozite si taxe si chiar la introducerea, incepand din 2015, a impozitului progresiv, potrivit realitatea.net.

„Partidul Social Democrat (PSD) face pomeni electorale pe bani publici. Specialistii au calculat ca suma pomenilor se ridica, pentru 2015, la 15 miliarde de lei, bani care trebuie colectati de undeva. Surse informate din media ne spun ca la Ministerul de Finante se pregateste o modificare ampla a Codului Fiscal si au fost date, in spatiul public, exemple de cresteri de impozite si taxe. Se pare ca impozitul pe teren va creste de opt ori, impozitul pe constructii si impozitul auto vor creste de trei ori”, a spus Iohannis intr-o conferinta de presa, potrivit Hotnews.

Potrivit acestuia, „este foarte posibil sa se renunte la cota unica, care a fost pastrata datorita insistentelor PNL si care acum este in pericol”.

„S-ar putea, in 2015, sa ne trezim cu un impozit progresiv pentru a acoperi aceste pomeni electorale. Eu nu cred ca este corect fata de romani sa plateasca, oamenii care nu au avut nicio treaba cu aceasta campanie, din buzunarul lor, toate promisiunile electorale ale candidatului Victor Ponta si ale PSD”, a mai afirmat Iohannis.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.