KLAUS IOHANNIS vine MIERCURI la BOTOSANI

KLAUS IOHANNIS

Candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale si-a anuntat vizita la Botosani. Acesta se va intalni cu botosanenii miercuri, la Casa Sindicatelor.

Conducerea Aliantei Crestin Liberale (ACL) Botosani a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca miercuri, 3 septembrie, intre orele 11,00 – 15,00, Klaus Iohannis se va intalni cu simpatizantii sai din municipiul Botosani, dupa care primarul Sibiului va pleca spre Suceava.

„Miercuri, candidatul Aliantei Crestin Liberale va fi prezent in Botosani, incepand cu orele 11.00 si pana la orele 15.00, apoi va merge la Suceava. Vom organiza o intalnire la Casa Sindicatelor, unde vor participa in jur de 2000 de colegi, simpatizanti. Vom avea o conferinta de presa si va participa la doua emisiuni televizate”, a anuntat Florin Turcanu, copresedinte al ACL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.