Lauda si optimism la PSD

doina federovici

Partidul Social Democrat vrea „sa recastige judetul”.

In ultima conferinta de presa, Doina Federovici anuntat aceasta tinta a partidului din care face parte, bucuroasa in acelasi timp ca Organizatia judetean a PSD s-a ales cu laude de la premierul Victor Ponta.

„Ca si organizatie judeteana, suntem extraordinar de multumiti in urma rezultatelor alegerilor europarlamentare. Si premierul Victor Ponta, in sedinta Comitetului Executiv Central, a felicitat organizatia din Botosani pentru scorul obtinut. Pentru noi a fost un scor bun. Dorim sa recastigam judetul Botosani. Acesta a fost si mesajul premierului”, a spus Doina Federovici.

Reprezentanta PSD a continuat, in acelasi ton optimist, sa isi arate convingerea ca botosanenii se vor lasa cuceriti de PSD.

„Toate datele pe care le detinem acum, conduc spre acest rezultat”, a afirmat  Doina Federovici, referindu-se la perspectiva de a atrage in viitoarele campanii electorale mai multe voturi in judet pentru PSD.

Calculele optimiste le-ar putea fi insa usor rasturnate PSD-istilor in campania din toamna, pentru prezidentiale.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.