Legea maidanezilor, pe lista urgentelor la Parlament

Deputatii reiau discutiile pe marginea unui proiect lasat in adormire a vreme : Legea cainilor fara stapan. De aceasta data au trecut proiectul la „urgente”, ca urmare a unor evenimente tragice ce au avut loc in ultima perioada.

Un copil sfasiat de caini, o femeie, de asemenea, moarta in chinuri groaznice dupa atacul unei haite de animale fara stapan, i-au trezit pe alesii nostri la realitate. Dezbaterea acestei legi nu mai sufera amanare, dupa ce a zacut o perioada in uitare. Ca la noi. Doar un eveniment tragic ii mai pune in miscare pe alesii nostri.
De aceasta data, dezbaterile proiectului legat de soarta cainilor fara stapan vor trebui grabite pentru gasirea unor solutii legislative care sa previna pe viitor drame ca cele intamplate in tara in ultimele saptamani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.