Liberali, va parasesc femeile!

Va informam, cu parere de rau, ca ne-am depus demisia din Partidul National Liberal, un partid in care ne-am inscris din convingere si pe care il parasim pentru ca astazi nu mai respecta valori in care adevaratii liberali cred: democratia si libertatea de alegere.

Parasim Partidul National Liberal din cauza unei conduceri de la centru care a abandonat interesele si principiile liberale si calca in picioare statutul partidului. Din pacate, presedintele PNL, domnul Crin Antonescu, a ratat sansa de actiona ca un garant al respectarii regulilor in PNL, refuzand sa organizeze conferinta judeteana de alegere a liderilor PNL Prahova, in termenul prevazut de statut, si girand in continuare o conducere impusa si care actioneaza abuziv.
Actuala conducere locala a PNL Prahova este formata din oameni impusi, care au un comportament abuziv fata de liberalii care i-au asigurat domnului Crin Antonescu cel mai bun scor national la alegerile prezindentiale din 2009, in Municipiul Ploiesti.
Lasam, din pacate, organizatia pe mana unor oameni incapabili sa inteleaga electoratul si nevoile sale si al caror unic scop este accesul la resursa publica, folosind numele unui partid de care nu sunt demni si pe care nu au cum sa il reprezinte cu cinste.
Regretam faptul ca am ajuns la aceasta situatie, care dezintegreaza, practic, in prag de alegeri locale, organizatia pentru care am muncit cu totii ani la randul.

 

Simona SCHENLBACH, fost presedinte al Organizatiei de Femei PNL Prahova
Adina CHITU, fost presedinte al Organizatiei de Femei PNL Ploiesti
Bianca PATRICHI, fost purtator de cuvant al PNL Prahova

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.