LIBERALII, acuzati de plagiat

gheorghe vazdoaga

Gheorghe Vazdoaga ii acuza pe membrii PNL pentru plagiat, pentru ca, ajunsi in criza de idei, se imprumuta de la PDL.

Si secretarul executiv al PSD Botosani este de parere ca acum exista o colaborare intre liberali si democrat-liberali. Aceeasi acuzatie a facut-o, zilele trecute, si primarul Ovidiu Portariuc.

„Constat in ultima perioada de timp ca partenerii nostri din USL se inspira din ce in ce mai mult din ideile PDL-ului. Cei care se aseamana, se aduna. Ma intreb pentru cine este benefica o asemenea alianta. Ma intreb daca liberalii au ajuns sa fie in criza de idei si se imprumuta de la PDL. Inteleg atitudinea pedelistilor, isi etaleaza sentimentul lor de frustrare dar nu inteleg actiunea liberalilor. PSD este si va ramane cel mai important partid politic din judetul Botosani, fara a face scandaluri, fara a iesi cu declaratii la 12 noaptea cand suntem ametiti de somn”, a spus Gheorghe Vazdoaga.

1 COMENTARIU

  1. Daca ideile sunt constructive, „nema” probleme!!!

    Daca nu, fiti atenti ca se darama USL-ul!!!

    Ichideti-va intr-o camera, dati drumul la un bruiaj puternic, discutati problemele si scoateti pe gura numai ce ati hotarat.
    Nu ca babele barfitoare pe la colturi, spunand vrute si nevrute!!!

    Satanisii basisti abia asteapta sa-si bage coada!!!

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.