LIBERALII botosaneni, in frunte cu liderii lor, au PICHETAT PREFECTURA! (FOTO)

Sute de liberali botosaneni au pichetat Prefectura Botosani, vineri dimineata, intr-o actiune de sustinere a motiunii prezentate in aceeasi zi in Parlamentul Romaniei. Printre ei s-au aflat sefi de institutii, consilieri locali si judeteni. A fost o actiune a PNL, care s-a desfasurat in toata tara.

„Ne dorim este sa tragem un semnal de alarma Guvernului ca ceea ce s-a intamplat in noiembrie 2014 a fost un lucru real, chiar daca domnul Ponta a vrut sau nu a vrut sa se intample ce s-a intamplat atunci la alegeri. Noi vrem demisia Guvernului Ponta, motiunea noastra de cenzura se intituleaza Demisia pentru exces de putere, pentru blocarea alegerilor , si Votul nu este o lozinca”. Daca in 1989 ne-am capatat, probabil, cel mai ravnit drept al nostru, dreptul la vot adevarat, astazi constatam ca acest Guvern nu ne lasa sa votam. Nu ne lasa sa votam nici in tara, pentru ca sunt peste 16 colegii de deputati si senatori care sunt vacante, Consilii Judetene decapitate, primarii decapitate, iar domnul Ponta si Guvernul sau, chiar daca sunt hotarari judecatoresti, nu accepta organizarea alegerilor”, a precizat Catalin Flutur, co-presedinte PNL Botosani.
 
Multimea de liberali care au ajuns in fata Institutiei Prefectului in jurul orei 11,00, a venit „inarmata” cu pancarte pe care erau scrise mesaje impotriva premierului Ponta si a Guvernului pe care il conduce. 
 
Liberalii au ajuns in Piata Revolutiei in frunte cu Catalin Flutur, copresedinte al PNL Botosani, iar celalalt lider liberal local, Gheorghe Sorescu, a coborat si el din sediul CJ, impreuna cu vicepresedintele CJ Cristian Achitei, pentru a fi alaturi de membrii de partid prezenti la pichetare. 
 
“Incercam sa ii sensibilizam si pe deputatii PSD care sunt astazi in sala, dar nu vor vota. Noi protestam pentru dreptul la vot, iar in ziua motiunii, Ponta si-a indemnat toti deputatii sa nu voteze. Am confirmat ca noi avem dreptate, sper ca deputatii PSD, UNPR, PC, din toata tara sa fie sensibilizati de alegatorii din teritoriu si sa se prezinte la vot. Domnul Ponta pentru noi nu mai este premierul legitim al Romaniei”, a mai spus Catalin Flutur. 
 
Liderii liberalilor au urcat apoi la cabinetul subprefectului Gelu Tiganuca, unde au lasat un exemplar al motiunii, prefectul Costica Macaleti fiind in concediu.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.