LIBERALII, decisi sa respinga BUGETUL . Ce spune Vasile Blaga

A spus-o chiar co-presedintele PNL Vasile Blaga, care sustine si ideea motiuni de cenzura impotriva Guvernului Ponta, in luna februarie.

„Nu vom vota bugetul”, a afirmat Blaga. Asta in conditiile in care bugetul croit de Guvern a starnit numeroase critici din partea liberalilor si a lui Klaus Iohannis in campania electorala. Critica principala s-a referit la cresteri de taze si impozite pe care s-ar baza bugetul anului viitor. 
 
Premierul Victor Ponta, dar si ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, anunta insa ca in bugetul pentru anul viitor nu este prevazuta nicio majorare de acest fel.
 
Intr-un interviu pentru Gandul, Blaga a mai spus ca ar fi corect ca PNL sa ajunga la putere prin alegeri anticipate, dar ca nu se poate pronunta in privinta votului parlamentarilor „PSD, PC, UDMR si ceilalti”.
 
„Cel mai corect ar fi sa ajungem la putere prin alegeri anticipate. (…) Motiune de cenzura si sa picam doua guverne in Parlament. Colegii mei vor agrea. Nu pot sa ma pronunt ce vor face parlamentarii PSD, PC, UDMR si ceilalti. Alor nostri le vom explica si vor intelege. Va trebui sa castigam alegerile”, a mentionat Blaga, adaugand ca motiunea de cenzura va fi depusa in luna februarie.
 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.