LIBERALII se pregatesc sa le bata la usa botosanenilor cu… o surpriza!

viorel iliuta

E de bine. Liberalii vin cu o initiativa care va fi, cu siguranta, pe placul multor botosaneni.

Le vor bate la usa pentru a le oferi cate un „carnet de discount”. Cu carnetul cadou de la PNL vor putea sa-si cumpere produse de tot felul, la un pret redus cu 10-15 procente.

Liberalii au convingerea ca toata lumea va fi multumita, de la clienti si pana la agentii economici care vor oferi reducerile. Agentii isi vor face astfel publicitate gratis la produse si ar putea vinde mai mult decat o fac acum, spun liberalii.

„Agentii economici castiga o expunere profesionista pe termen lung a brandului, a produselor si serviciilor pe care le ofera si, cu siguranta incasari mai mari decat in perioada anterioara. Cetateanul va face economii, va cheltui mai putin. Cel putin pentru cei cu venituri modeste, pentru pensionari, va fi un avantaj important. Vrem sa demonstram ca putem face politica si altfel, corect. Vrem sa rasplatim increderea cetatenilor care ne-au dat votul si vrem sa facem lucruri concrete, nu neaparat politicianiste”, a anuntat Viorel Iliuta, presedintele Organizatiei Municipale a PNL.

Liberalii se asteapta, in aceste conditii, sa dea buzna si agentii economici sa se inscrie pentru aceasta actiune.

„Agentii economici care doresc sa faca parte din acest proiect se vor bucura de toata atentia liberalilor. Orice agent economic va trebui sa ofere un discount important pe toata durata proiectului. Inscrierea in acest proiect-program este optionala si gratuita. Beneficiile agentului economic rezulta din doua zone. E vorba de strategia de promovare a produsului, care va fi treaba exclusiva a liberalilor, si aceasta strategie, inclusiv de comunicare, va fi asumata exclusiv de PNL”, a mai declarat Viorel Iliuta.

Circa 100 de agenti economici ar urma sa fie inclusi in acest proiect, iar aproximativ 20.000 de astfel de carnete ar trebui sa ajunga la locuitorii municipiului. Vor fi editate din banii PNL. Cu aceste carnete, botosanenii vor putea cumpara la pret diminuat produse alimentare, medicamente, diverse servicii.

„Probabil 70-75 la suta din populatia municipiului va beneficia de acest carnet cu care sa-si cumpere produse cu pret mai mic decat cel practicat acum”, mai spune liberalul Viorel Iliuta.

Un prim calcul ar indica faptul ca intr-o familie care va folosi carnetul timp de sase luni pentru cumparaturi, economiile s-ar putea cifra in aceasta perioada de la 500 pana la 1.000 de lei.

„Carnetele vor fi inseriate si distribuite gratuit, in baza unui proces verbal care va contine numele si prenumele celui care primeste, fara alte date. Pentru agentul economic nu sunt costuri, singura obligatie fiind ca pe toata perioada proiectului sa pastreze neschimbat nivelul discountului. Entitatea juridica care isi asuma acest proiect va fi organizatia municipala a PNL Botosani. Ne dorim ca fiecare familie sa aiba un asemenea carnet, dar nu vom astepta sa vina oamenii la partid, ci vom merge noi, liberalii, din usa in usa sa il distribuim”, a mai precizat Viorel Iliuta.

Carnetul de discount va avea circa 100 de file, iar fiecare agent economic inclus in program va avea la dispozitie un numar de file pentru promovarea produselor cu reduceri de pret.

Aceasta initiativa a liberalilor botosaneni este de fapt o prima parte a unui proiect intitulat „Important esti tu”.

Iar despre acest proiect, liberalii spun ca va mai aduce si alte surprize pe placul populatiei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.