Home Politica Liberalii vor un raspuns de la RELU TARZIORU: este cu PNL sau...

Liberalii vor un raspuns de la RELU TARZIORU: este cu PNL sau cu PSD?

gheorghe sorescu

O oarecare ingrijorare este vizibila in tabara liberalilor, dupa declaratiile primarului social-democrat din Vlasinesti, Lucian Trufin, in legatura cu liberalul edil al Saveniului, Relu Tarzioru.

Primarul din Vlasinesti si-a exprimat opinia ca Relu Tarzioru ar fi varianta cea mai potrivita pentru sefia Consiliului Judetean in 2016. Aceste cuvinte venite din partea unui social democrat i-au pus pe ganduri,se pare, pe sefii liberali. Acestia vor de la colegul lor de partid sa iasa cu o declaratie lamuritoare, prin care sa confirme sau nu ca a avut loc vreo discutie intre el si liderii PSD pe aceasta tema.

„Pe aceasta cale, ii cer domnului vicepresedinte al PNL, Relu Tarzioru, sa aiba o pozitie vizavi de chestiunea aceasta”, a declarat Gheorghe Sorescu, vicepresedintele Organizatiei judetene a PNL, in cadrul unei conferinte de presa.

Acesta a precizat ca, dupa declaratiile lui Lucian Trufin la conferinta de presa a PSD, ar fi avut o scurta discutie cu primarul Relu Tarzioru, in care acesta din urma i-ar fi spus doar ca nu are niciun purtator de cuvant.

„Mi-a spus ca, din cate stie, nu are purtator de cuvant, ca domnul primar de la Vlasinesti nu ii este purtator de cuvant”, a mai spus pe final Gheorghe Sorescu.

Exit mobile version