Liderul FDGR: Eram ferm convins ca va castiga Klaus Iohannis. Este o sansa pe care sunt sigur ca o va valida

Presedintele FDGR, Paul Porr, a declarat, duminica seara, ca era convins ca va castiga Klaus Iohannis pentru ca in primul tur „era cel mai bun din cei 14”, iar in al doilea l-a avut contracandidat pe „doctor Münchhausen”, Porr afirmand ca „este o sansa pe care Klaus Iohannis o va valida”.

Circa 30 de persoane au asteptat, duminica seara, inchiderea sectiilor de votare in sediul Forumului Democrat al Germanilor din Romania si anuntarea rezultatelor primelor exit-poll-uri.
 
La anuntarea rezultatelor unui sondaj potrivit caruia candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 50,9% din voturile exprimate, cei prezenti au aplaudat si s-au felicitat reciproc.
 
„Pentru mine e un rezultat asteptat. Eram ferm convins ca va castiga Klaus Iohannis. Eram ferm convins inainte de primul tur, pentru ca din cei 14, certamente, era cel mai bun, iar in al doilea tur cu contracandidatul, doctor Münchhausen, ce sa mai spun?”, a declarat presei liderul FDGR, Paul Porr, potrivit mediafax.ro.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.