Liliana Minca, deputat PPDD, a cerut rezilierea contractului cu Dorinel Umbrarescu

deputat ppdd liliana minca

La doar cateva zile de la primirea certificatului de parlamentar, deputatul de Botosani Liliana Minca a demarat ofensiva de sprijinire a judetului Botosani.

IATA comunicatul trimis de cabinetul parlamentar al deputatului Liliana Minca:
„Luni, 17 decembrie 2012, deputat Liliana Minca a fost invitata la emisiunile B1TV si RTV. Desi invitatii din platou bateau moneda pe a fi sau a nu fi la guvernare UDMR, deputatul botosanean a prezentat natiunii situatia grava cu care se confrunta judetul Botosani.
In timp ce alti politiceni sunt preocupati de facerea si desfacerea de guverne si ministere, deputat Liliana Minca a pledat pentru soarta celor multi si necajiti din Colegiul 3 Saveni, dar si din tot judetul Botosani. Liliana Minca a cerut in direct la TV adoptarea de masuri urgente in privinta indiferentei si ignorantei fata de problemele botosanenilor. Mai mult chiar, marti, 18 decembrie 2012, deputat Liliana Minca a formulat o interpelare adresata Ministrului Transporturilor si Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. In respectiva interpelare, Liliana Minca a solicitat clarificari asupra modului si conditiilor in care a fost acordat contractul de deszapezire firmelor bacauane patronate de „regele asfaltului” Dorinel Umbrarescu. De asemenea, Minca a solicitat rezilierea contractului in cauza.
Lasand la o parte resentimentele politice, Liliana Minca intelege sa sprijine botosanenii din colegiul in care a fost aleasa deputat, chiar daca unii dintre ei au alta orientare politica. In cursul noptii, primarul unei localitati din Colegiul Saveni avea nevoie stringenta de motorina pentru utilajele folosite la deszapezire. Fiind contactata telefonic de catre edilul comunei Manoleasa, deputatul Liliana Minca a acceptat solicitarea sprijinului formulata de catre edilul liberal. Tot in cursul acestei nopti, deputatul Minca a mai primit solicitari de sprijin de la sinistratii din Hudesti. Tot in cursul zilei de marti, deputatul Liliana Minca, alertata de situatia gravidei din Saveni aflata in stare critica, identifica solutii pentru transportarea la Botosani a unor persoane din Colegiul 3 pentru donarea de sange necesar gravidei.
Liliana Minca face un apel pe aceasta cale catre toti botosanenii cu grupa de sange B3 RH pozitiv sau 01 sa se adreseze Centrului de transfuzii sanguine din Botosani pentru a o ajuta pe Amariei Mirela Gratiela donand sange.
Cu deosebita consideratie, Liliana Minca, deputat PPDD”

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.