Lipsa locurilor de munca, cea mai mare problema a botosanenilor

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, considera ca pentru botosaneni, cea mai mare problema este lipsa locurilor de munca sau a locurilor de munca platite la un nivel care sa asigure un trai decent.

„Din discutiile pe care le-am avut cu cetatenii, un lucru important care trebuie rezolvat la nivelul judetului si la nivelul municipiului Botosani este legat de locurile de munca. Lipsa locurilor de munca, faptul ca multe locuri de munca sunt prost platite, faptul ca tinerii nu gasesc unde sa se angajeze sunt probleme din care decurg multe altele, sunt cauza faptului ca multi cetateni nu-si pot plati taxele si impozitele”, a declarat Florin Turcanu in cadrul ultimei conferinte de presa a PNL.

 

Infiintarea parcurilor industriale a fost adusa in discutie de presedintele CJ, care sustine ca atat CJ, cat si Primaria Botosani trebuie sa colaboreze in aceasta problema.

„Eu am infiintat o societate – Parcuri industriale. Ne-am impotmolit, pana au fost bugetul, terenurile, dar acum mai dureaza o luna pana vom deschide parcul. Am vazut ca Primaria Botosani doreste sa mai deschida un parc industrial. Eu cred ca trebuie sa gasim cele mai bune solutii impreuna, CJ si primarie, sa sustinem financar, sa creem oportunitati, sa le spunem concret cetatenilor : uite, am adus 500 de locuri de munca, 1000 sau cate vor fi. Am disponibilitatea de a colabora cu primarul in aceasta directie, sunt mai in varsta, sunt hotarat, il voi suna pe primar si ii voi propune aceasta colaborare. Sa lasam politica doar pentru campanie electorala, in rest sa ne ocupam de administratie”, a mai spus Florin Turcanu.

Acesta sustine ca tunci cand problemele politice se amesteca in cele de administratie lucrurile nu au cum sa iasa bine, dand in acest sens exemplul Spitalului Judetean „Mavromati”.

„Acolo a fost apreciat strict politic de directrul care conduce Casa de Asigurari de Sanatate, de ministrul Sanatatii si de factorii implicati politic la nivelul guvernului si guvernarii locale. Iar cei ce sufera sunt cetatenii”, a conchis Florin Turcanu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.