Liviu Dragnea este mai rau decat Nastase si Ponta la un loc

Liviu Dragnea, actualul si viitorul presedinte al PSD este, inainte de toate, un escroc electoral. Justitia l-a condamnat pentru frauda electorala.

Pe zi ce trece, apar noi denunturi care subliniaza probele administrate deja de Justitie. 
 
El va ramane in memoria romanilor nu pentru vreo lege buna promovata ca om politic, ci pentru pentru ca le-a calcat in picioare voturile si i-a tratat ca pe simple obiecte ce pot fi extrase din casa si duse la urne. E foarte grav sa fii trimis in judecata pentru fapte conexe coruptiei, cum e cazul lui Ponta, dar e poate mai grav sa fii condamnat pentru fraudarea voturilor romanilor. Dragnea a adus un afront major democratiei din Romania, atacand fundamentul acesteia, care este VOTUL.
 

PSD are presedintele pe care il merita: un escroc electoral, exponent al baronilor locali, devenit unic candidat la sefia partidului. Ca pe vremea PCR, Dragnea s-a asigurat ca si-a eliminat competitia la sefia PSD si candideaza singur. Ca si Ceausescu, vrea acum sa fie ales direct de toti membrii de partid. 

 
In aceste conditii, Dragnea este deja presedinte al PSD. Mai ramane de validat de toti pesedistii, intr-o noua Marea Adunare Nationala a noului PCR.
 
Partidul aflat la guvernare inlocuieste un inculpat trimis in judecata pentru fapte conexe coruptiei (Victor Ponta) cu un condamnat in prima instanta pentru frauda electorala. Pentru PSD, acest lucru inseamna un pas inainte in lupta impotriva Justitiei. Ajungi sa crezi ca PSD se ghideaza acum dupa sloganul: 
 
”Pleaca inculpatul, vine condamnatul!”. De la ”doar Ponta”, inculpat trimis in judecata si premier aflat inca in functie, caz unic in Europa, PSD a trecut la etapa superioara, la ”doar Dragnea”, devenit singurul presedinte de partid condamnat deja de instanta.
 
Dragnea vorbeste acum, in mod ipocrit, de reformarea clasei politice si de introducerea unor criterii de integritate. El duce astfel in derizoriu discutia despre reformarea PSD.
 
Comunicat, 
PARTIDUL NATIONAL LIBERAL 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.