LOVITURA DURA pentru Victor Ponta!

victor ponta

Vestea primita are legatura cu Uniunea Social Liberala (USL) si cu alegerile europarlamentare.

Pentru ca USD, denumirea noii aliante realizate intre PSD, PC si UNPR, este prea apropiata de aceea a vechii alinate, recent destramate, USL, Biroul Electoral Central a decis sa nu aprobe inscrierea noii denumiri.

In consecinta, PSD si aliatii sai nu vor putea candida la viitoarele alegeri sub sigla USD.

Vicepresedintele AEP Marian Muhulet, membru in BEC, a declarat ca motivul pentru care a fost respinsa solicitarea de inregistrare a aliantei electorale Uniunea Social Democrata este legat de faptul ca aceeasi denumire a fost folosita la alegerile din 1996 pentru Parlament.

USD poate formula contestatie fata de decizia BEC.

Ion Cioaba Mihutescu a inregistrat USD, dar si Uniunea Social Progresista, la OSIM pe data de 15 noiembrie 2011.

Ulterior, PSD a anuntat ca marca USD a fost cesionata in 5 februarie Partidului Social Democrat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.