LOVITURA SURPRINZATOARE pentru Crin Antonescu!

crin antonescu

Anuntul neasteptat l-a facut deputatul PNL Ludovic Orban.

Deputatul liberal este de parere ca PSD nu-l va sprijini pe Crin Antonescu in lupta pentru scaunul prezidential. Motivul lui Ludovic Orban este ca, in cazul in care presedintele PNL va ajunge la Cotroceni, partidul va obtine o pozitie puternica pe scena politica din Romania.

„Nu va mai imbatati cu apa rece ca PSD o sa il sprijine pe Crin Antonescu la prezidentiale. Am convingerea ca mizand pe aceasta singura carte care poate salva PNL, pentru ca daca domnul Antonescu va iesi presedintele Romaniei atunci si partidul va avea o pozitie puternica, dar nu mizati pe PSD in aceasta afacere”, a declarat Ludovic Orban la B1 TV.

Dar, deputatul PNL l-a luat la tinta si pe Crin Antonescu despre care spune ca trage in jos partidul.

„Partidul e undeva la 20% plus-minus ceva, deci pe trend descendent. Crin Antonescu a scazut, 25-26%. Inca este pe un trend descendent. Acesta e adevarul. Si daca nimeni nu are curajul sa ii spuna, o sa-i spun eu acum in Delegatia Permanenta ca sa inteleaga bine ca lucrurile nu mai pot continua in felul in care au mers pana astazi”, a mai spus Ludovic Orban.

In acelasi timp, fostul ministru al Transporturilor este de parere ca liberalii din guvern nu au curajul sa-si impuna punctul de vedere in fata lui Victor Ponta.

„In democratie exista Putere si Opozitie. Unde este PNL astazi, stimati colegi? Nu suntem nici la Putere si nici in Opozitie! Stiti cum e intr-un film. Il retii si pe eroul pozitiv si pe eroul negativ. Poate mai retii niste actori secundari. Dar niste figuranti? Nu sunt retinuti”, a mai explicat Ludovic Orban.

2 COMENTARII

  1. Ludovic Orban … un mare fitingar!!!

    A spus si cum se poate rezolva problema???

    Propune cumva distrugerea USLU-lui???
    (HA, HA, HA… !!! Ar hahai Baselu.)

  2. mai bine zice-a ,orban–care pnl?–adevaratul pnl–nu mai exista –mascota asta care se autointituleaza -pnl–e aripa tanara -a defunctului–pcr-fsn–nu are nimic, comun cu doctrina-liberarla a lui–brateanu–-niste-oportunisti, care au zis –hai si noi -la ciolan pana nu mananca -hienele -tot-in ceea ce priveste–presedentia lui crin–trebuie sa fi ori ,nebun–ori sa te minti singur–sanse -zero–-functionarea -usl–da el va trai si va rezista –atata timp cat vrea -ponta–crin e mascota –el exista doar asa –sa spuna tampeni si sa ,aiba lumea de cine se -distra–nu vedeti ca ponta e -hot-i-l lasa sa se imbete cu apa rece, visand la presedentie–si cand se va trezii din acest vis–daca se v-a trezi vreodata–in sondaje v-a fi undeva la 2-3%–deci nu va mai fi un pericol pentru -ponta–

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.