Lucruri incurcate cu banii pentru drumul Botosani-Suceava. „Cineva se va sesiza acolo”

Copresedintele Aliantei Crestin Liberale Botosani, Catalin Flutur, a atras atentia asupra unei situatii incredibile privind finantarea lucrarilor de reparatii la drumul ce leaga Suceava de Botosani.

Asta dupa ce, cu doar cateva zile in urma, pe 6 noiembrie, Ministerul Transporturilor anunta semnarea contractului cu UE pentru finantarea investitiei, care era finalizata de ceva vreme. 
 
Copresedintele ACL afirma ca in aceste conditii are mare semn de intrebare legat de ceea ce s-a intamplat cu drumul Botosani-Suceava, cu parcursul procedurilor de finantare, Flutur fiind in tema cu aceste proceduri dupa ce, ani la rand, a lucrat cu proiecte europene.
 
„Ca s-a facut e un lucru extraordinar, asteptat de tot judetul Botosani”, a spus Catalin Flutur, dar acesta sustine ca modul in care s-au derulat lucrurile privind finantarea investitiei nu poate sa nu nu starneasca mari semne de intrebare privind respectarea legalitatii. 
 
„Numai ca am observat si ma intrebam unde sunt prinsi banii in buget pentru construirea drumului… M-am uitat pe toate anexele, stiu doar ca sunt‎ prinse cand prim-minstru era domnul Ungureanu si ca au fost retrase. Pe 6 noiembrie constatam insa ca se semneaza un contract de finantare cu Uniunea Europeana pentru acelasi drum, care este finalizat. Eu am lucrat cu fonduri europene si stiu ce inseamna. Cum vor fi decontate?”, a declarat Cătălin Flutur.
 
„Sa intelegem ca domnul Umbrarescu a lucrat moca ? Sa intelegem ca a fost ca un bacsis si apoi i-a dat centura de la Bacau? Cred ca va fi corectie financiara. E incredibil si somez Guvernul Ponta sa ii plateasca”, a continuat Flutur
 
Co-presedintele ACL mai atrage atentia si asupra faptului ca, de la 61 de milioane de lei, atat ca era investitia initial pe fonduri guvernamentale, s-a ajuns la 91 de milioane de lei.
 
Concluzia copresedintelui ACL : „Cineva se va sesiza acolo”
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.