LUDOVIC ORBAN, din nou la Botoșani! (FOT

Liderul Partidului Național Liberal a realizat o nouă vizită în municipiu, pentru a fi alături de botoșăneni la Zilele Orașului prilejuite de sărbătoarea Sfântului Gheorghe.

Încă de dimineață, Ludovic Orban a mers pe Pietonalul Unirii, unde a fost organizat Târgul Meșterilor Populari. Aici a avut ocazia să stea de vorbă cu diverse persoane atât pro cât contra liberalilor. Însoți de primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, de președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică, și de mai mulți membri liberali din județ, Ludovic Orban a discutat și cu meșterii populari prezenți la Târg. Aceștia din urmă i-au cerut în mod expres ca PNL să sprijine tradițiile și obiceiurile populare, precum și toate meseriile păstrate din moși-strămoși pentru că ele fac parte din identitatea noastră națională.

După „baia de mulțime” de pe Pietonalul Unirii, Ludovic Orban a participat la Consiliul Director Județean al PNL Botoșani. La ședință au mai fost invitați europarlamentarul PNL Mihai Țurcanu, președintele Organizației PNL din Republica Moldova Adrian Dupu și Ioan Balan, deputat PNL Suceava.

Președintele PNL a avut două teme de discuție cu care a venit la Botoșani: desființarea Pilonului II de pensie și situația haotică din sistemul de sănătate.

După întâlnirea cu liberalii din Botoșani, Ludovic Orban a făcut o scurtă vizită și la Festivalul Satului Cișmea din comuna Răchiți, unde a avut ocazia să stea de vorbă cu oamenii locului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.