Mai mare rusinea! Tensiune in USL Botosani de la… MOS CRACIUN!

Fara vina, Mos Craciun este si el tras de maneci de partenerii USL. Politicienii sociali democrati ai ubei s-au suparat tare ca le-a luat-o inainte PNL cu cooptarea lui Mos Craciun in campanie.

Daca liberalii spun ca au pornit in Campania „Mos Craciun e liberal!” fara niciun gand de castigare a unor voturi in plus la alegerile ce vor urma, din tabara social democrata razbate invidia.

„Jos mainile de pe Mos Craciun!”, le-a transmis, liberalilor, Ovidiu Portaric, presedintele Organizatie municipale a PSD.

„PNL a anuntat o campanie sub o denumire ciudata, „Mos Craciun e liberal”. PNL incearca sa iasa in evidenta cu orice pret. A inceput campania electorala, incearca sa cumpere intentia de vot a cetatenilor prin care politizeaza o sarbatoare religioasa. Jos mainile de pe Mos Craciun! Mos Craciun este al copiilor!”, a spus Ovidiu Portariuc, vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

Din tabara liberalilor, raspunsul la atacul lansat de Portariuc a venit de la presedintele TNL.

„Campania «Mos Craciun e liberal» este o actiune liberala organizata de PNL pentru cetatenii municipiului si judetului si care vrea sa vina in sprijinul lor si care s-au bucura pentru fiecare premiu care este dat acolo. Eu am crezut ca dl. Portariuc stie sa faca diferenta dintre Craciun, care este sarbatoare religioasa, si Mos Craciun, care este un simbol al Craciunului”, a declarat Sorin Cornila, presedintele TNL de la Botosani.

Acesta a tinut sa sublinieze ca sagetile venite de la Portariuc pe campania cu Mos Craciun sunt o continuare a reactiilor agresive din tabara PSD si i-a lansat invitatia lui Portariuc sa lase atuitudinea agresiva deoparte si sa participe la tomola cu premii daca tot il asteapta pe Mos Craciun.

„Il invitam sa completeze un talon la tombola, poate castiga. Asta vis a vis de reactia d-lui, adica sunt reactii agresive si am vrea sa terminam aici reactiile domnilor vizavi de campania noastra”, a mai spus Sorin Cornila.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.