Manastirea Popauti in planul municipalitatii pentru Episcopia Botosaniului

catalin flutur

Judetul Botosani va avea Episcopie. Primarul Catalin Flutur a confirmat acest lucru.

Edilul municipiului a declarat ca s-a luat in calcul construirea Catedralei Episcopale si a sediului administrativ al Episcopiei Botosaniului, pe un teren pe care municipalitatea urmeaza sa il preia de la Unitatea Militara 01189. Este propusa si o a doua varianta, care ar aduce catedrala Episcopiei la Manastirea Popautii, dar si o a treia posibilitate, in care Casa Sofian ar putea lua destinatia de spatiu administrativ al Episcopiei, iar pe terenul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sa se puna temelia pentru constructia catedralei. Infiintarea Episcopiei Botosaniului este una dintre ambitiile mai vechi ale primarului Catalin Flutur.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.