MANUEL POPA, presedintele Organizatiei Judetene a Oamenilor de Afaceri a PDL

Pedelistii botosaneni si-au ales vineri, presedintele Organizatiei Oamenilor de Afaceri.

Cel care va ocupa aceasta functie este Manuel Popa, directorul  fabricii de confectii Conted Dorohoi.

„Sunt realmente nemultumit de ce se intampla in acest moment in Romania. Actualul Guvern nu a luat nici o masura care sa relanseze mediul de afaceri – dimpotriva! Insa nu este suficient sa fim nemultumiti si doar sa ne plangem. Trebuie sa ne implicam, trebuie sa venim cu solutii, sa aratam onor Guvernului ca pot fi luate masuri prin care sa fie sprijinit mediul de afaceri din tara”, a precizat Manuel Popa.

Societatea detinuta de Manuel Popa, Conted Dorohoi, cotata la Bursa de Valori Bucuresti, este cotata ca fiind mai profitabila pentru actionari decat giganti precum  Petrom, Fondul Proprietatea sau SIF Transilvani.

„In acest moment, presiunea pe mediul de afaceri privat este imensa. Pentru a da ajutoare sociale, Guvernul Ponta impune noi taxe si biruri pe oamenii de afaceri, Nu este in regula”, a completat Manuel Popa.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.