Marian Murariu, candidat PSD pentru Senat: „PSD va înființa Fondul Național de Dezvoltare Locală pentru investiții în mobilitatea și regenerarea orașelor și comunelor”

Marian Murariu, inginer constructor cu dublă specializare în clădiri, căi ferate, drumuri și poduri, viceprimar al municipiului Botoșani în perioada 2016-2020, candidat PSD pentru Senat a anunțat astăzi că guvernarea social-democrată va înființa Fondul Național de Dezvoltare Locală, prin care va asigura din bani europeni și de la bugetul statului programe de mobilitate și regenerare a comunităților rurale și urbane din toată țara.

PSD a pregătit deja în programul de guvernare o serie de măsuri prin care să facă investiții în fiecare comunitate locală. La nivelul orașelor este vorba de investiții în mobilitatea urbană cu impact asupra dezvoltării locale, serviciilor publice de transport în comun de călători pentru descongestionarea traficului. De asemenea este prevăzut și programul de regenerare locală prin care vor fi susținute investițiile în reabilitarea zonelor istorice și de interes cultural și a spațiilor publice dar și pentru îmbunătățirea standardelor de locuit ale populației. La nivelul comunelor se va asigura pachetul minim de servicii publice de care are nevoie fiecare localitate din mediul rural: dispensare medicale, centre medicale de permanență, școli și grădinițe, alimentări utilități publice, asfaltări de drumuri locale, modernizări de cămine culturale și lăcașe de cult, locuințe etc. Acesta este viziunea PSD pentru dezvoltarea fiecărui municipiu, oraș și sat din România”, a declarat Marian Murariu.

Guvernarea PNL nu a demarat nicio investiție nouă într-un an de zile. Toate proiectele aflate în desfășurare sunt începute de PSD. 

Marele plan de relansare economică anunțat de PNL a fost cea mai mare păcăleală. Rezultatele sunt ZERO. PNL a blocat economia cu măsurile de restricții și apoi a lăsat de izbeliște toți angajații din mediul privat și toate firmele românești, în special întreprinderile mici și mijlocii. Niciun antreprenor nu mai are încredere în promisiunile liberalilor care și-au bătut joc de mediul de afaceri autohton. Locurile de muncă dispar pe zi ce trece fără ca Guvernul Orban să ia vreo măsură pentru susținerea oamenilor care rămân pe drumuri. PSD are soluții și le-a prezentat public. Ajunge cu amatorismul și iresponsabilitatea guvernării liberale! Botoșănenii și toți românii au nevoie de soluții concrete pentru siguranța nivelului de trai, iar aceste soluții le poate oferi o guvernare PSD”, a subliniat fostul viceprimar Marian Murariu.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.