MARIAN OPRISAN: „Sova sa raspunda la telefon ca nu-l sun ca sa-i fac declaratii de dragoste”

marian oprisan si dan sova

Baronul de Vrancea, Marian Oprisanu, s-a suparat pe ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, pentru ca nu-i raspunde la telefon.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea il sunase pe ministrul delegat Dan Sova pentru a discuta cu el despre situatia drumurilor din Vrancea si pentru a cere bani pentru repararea lor. Insa, protejatul premierului Victor Ponta a evitat, cat mai mult posibil, sa-i raspunda la telefon.
Suparat, Oprisan l-a rugat pe Liviu Dragnea sa ii transmita lui Sova ca vrea sa vorbeasca cu el, nu ca sa-i faca „declaratii de dragoste”.
„Si il rog respectuos, poate raspunde si la telefon, pentru ca nu ca sa-i declar dragoste, ci sunt reprezentantul legal si constitutional a 400 de mii de cetateni, si poate e bine sa vorbeasca cu colegii atunci cand sunt probleme urgente”, a spus presedintele Consiliului Judetean in cadrul unei videoconferinte a comandamentului de iarna, organizata la Palatul Victoria.
Vicepremierul Liviu Dragnea l-a intrebat pe Dan Sova, prezent in sala, daca doreste sa-i raspunda lui Marian Oprisan, dar ministrul delegat a precizat ca va analiza situatia.
„Daca sunt probleme la Vrancea, vom cerceta si vom lua masurile pe care le-am luat si in alte situatii”, a spus Dan Sova.
In schimb, vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat ca situatia semnalata de presedintele CJ Vrancea este indreptatita.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.