Maricel Maxim: putem sa facem in asa fel sa redevenim credibili si doar noi trebuie sa aratam ca suntem solutia cea mai buna pentru cresterea bunastarii in aceasta tara!

Intr-un comunicat de presa, liberalul Maricel Maxim isi exprima parearea ca partidul din care face parte trebuie sa organizeze cat mai repede alegeri pentru noua conducere si, in acelasi timp, sa demostreze o opozitie activa, pentru a le arata romanilor, cu argumente, ca promisiunile pesedistilor au fost doar populiste, fara niciun fundament real.

Iata comunicatul, integral:

„Eu cred ca Partidul National Liberal are mare nevoie sa-si aleaga CORECT si URGENT liderii.

In acelasi timp, trebuie sa fie activ in opozitie, sa demonstreze ca toate promisiunile pesedistilor au fost doar populiste, fara niciun fundament real.

Partidul National Liberal trebuie sa arate si sa argumenteze ca victimele acestor alegeri sunt cetatenii care au crezut in aceste promisiuni fara acoperire.

Doar noi putem sa facem in asa fel sa redevenim credibili si doar noi trebuie sa aratam ca suntem solutia cea mai buna pentru cresterea bunastarii in aceasta tara! „

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.