Maricel Maxim: Vreau schimbarea imaginii Parlamentului, e nevoie de oameni fara pata de imagine

Am intrat in competitia de nominalizare a candidatilor Partidului National Liberal pentru Parlamentul Romaniei, pentru ca vreau schimbarea imaginii Parlamentului, pentru ca este nevoie de oameni fara pata de imagine si pentru ca e nevoie ca politica sa fie facuta altfel decat a fost facuta pana acum.

Am abordat aceasta competitie cu maxima seriozitate, sens in care m-am intalnit si am discutat cu lideri si membri din marea majoritate a filialelor PNL din judetul Botosani. Am considerat ca este frumos si elegant sa ma prezint personal, nu sa fac nu stiu ce jocuri politice cu cartile pe sub masa. Nu exista nicio intelegere privind votul colegilor, eu personal nu am facut niciuna, chiar daca unii spun asta.
 
Votul colegilor trebuie sa fie ascultat in deciderea candidatilor. Un partid in care membrii sai sunt reprezentanti corect este un partid puternic, pregatit si cu membri bine determinati in vederea participarii in campania electorala. Pentru ca numai impreuna putem invinge „ciuma rosie”.
 
Ca sa castigam trebuie sa pastram ce e bun si sa inlocuim ce trebuie inlocuit si asta cu oameni fara pata de imagine. Pentru a fi credibili in ochii electoratului trebuie sa nu abdicam nicio clipa de la principiile si valorile democratice si liberale, mai mult trebuie sa le aparam si sa le promovam.
 
Fac un apel la o campanie civilizata si cu respect pentru colegii din Partidul National Liberal.
 
comunicat, Maricel Maxim
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.