Home Politica MARTISOARE de la TINERII LIBERALI

MARTISOARE de la TINERII LIBERALI

I-au obisnuit pe botosaneni ca in fiecare primavara, de 1 martie,  sa primeasca un martisor in cadrul unei actiuni, organizata in mod traditional sub numele “Bucurii de primavara”. 

Membrii TNL Botosani doresc sa vesteasca astfel prin zambet sosirea primaverii. 
 
Marti, 1 martie, la ceas de seara, tinerii liberali au oferit tuturor botosanenilor aflati la plimbare, pe pietonalul Unirii, cate un martisor cu mesajul: “Cu primavara-n suflet, am aripi pot sa zbor, si-n semn de pretuire iti ofer: Un Martisor !”.
 
“Este o actiune de traditie pentru membrii TNL Botosani cu care speram aducem putina speranta, zambet si bucurie in sufletul botosanenilor. Totodata le multumim pentru ca sunt alaturi de noi si privesc cu incredere intr-un viitor liberal in care si noi credem cu tarie”, a declarat Sorin Cornila, presedintele Organizatiei Municipale TNL Botosani.
 
“Actiunile pe care noi le facem sunt din suflet pentru botosaneni, pentru a fi alaturi de ei. Promovarea si sustinerea valorilor si a traditiilor romanesti raman pentru noi un deziderat important. Martisorul este o traditie romaneasca ce trebuie pastrata peste ani”, a declarat Adrian Poclid, presedintele Organizatiei Judetene TNL Botosani.
 
 

Exit mobile version