Home Politica MARTISOR de la LIBERALI: Spectacol cu SOFIA VICOVEANCA si „RAPSOZII BOTOSANILOR”

MARTISOR de la LIBERALI: Spectacol cu SOFIA VICOVEANCA si „RAPSOZII BOTOSANILOR”

Actiune de amploare organizata de Partidul National Liberal la Bucecea. In semn de pretuire si respect fata de cetatenii orasului Bucecea, liberalul Bogdan Suruciuc cu sprijinul Organizatiei Locale a PNL le-a oferit, joi, 3 martie, cu prilejul zilelor dedicate martisorului, un spectacol extraordinar sustinut de catre Orchestra „Rapsozii Botosanilor” si solistii sai.

Evenimentul a capatat valente nationale in momentul in care pe scena Caminului Cultural de la Bucecea a urcat indragita solista de muzica populara, Sofia Vicoveanca. Interpretarea fara cusur a Sofiei Vicoveanca, alaturi de membrii Orchestrei  „Rapsozii Botosanilor” a tinut laolalta peste 300 de buceceni, care au fost incantati de prezenta unui artist de o asemenea grandoare. 
 
“Prin acest spectacol, am dorit sa ofer din suflet un martisor pentru toata comunitatea locala. Dati-mi voie sa ma inclin in fata unor oameni de valoare”, s-a adresat celor prezenti, Bogdan Suruciuc, candidatul PNL la Primaria Bucecea.
 
Totodata, ca si simbol al sosirii primaverii, au fost oferite, la finalul spectacolului, martisoare sub forma de breloc.
 
Actiunea de la Bucecea a fost sustinuta si prin prezenta liderilor judeteni ai PNL, respectiv cei doi co-presedinti Costel Soptica si Catalin Flutur, cele doua co-presedinte OFL, Sinziana Secrieru si Mirela Sauca, deputatul Cristian Roman, vicepreşedintele CJ Cristian Achitei si liderul judetean al TNL, Caesar Hutanu.
 

Exit mobile version