Masuri urgente pentru eliminarea cozilor la permise si inmatriculari auto, cerute de deputatul Cristian Roman

Deputatul PNL Cristian Constantin Roman cere masuri urgente pentru eliminarea cozilor de la serviciile de eliberare a permiselor de conducere si inmatricularea vehiculelor.

El a cerut Ministerului Afacerilor Interne sa faca o analiza privind cauzele care au generat aglomerarile de la institutiile amintite si totodata sa identifice solutiile care ar putea fi adoptate pentru ca cetatenii sa nu mai fie pusi in situatia neplacuta de a sta la cozi interminabile. 
 
Potrivit acestuia, principala cauza care blocheaza activitatea serviciilor de eliberare a permiselor de conducere si inmatricularea vehiculelor este criza de personal, generata de unele deficiente normative privind salarizarea acestuia, fapt care face ca angajatii sa plece catre alte structuri ale ministerului, unde au castiguri salariale mai bune. 
 
Totodata, spune parlamentarul, chiar daca sunt angajati din alte structuri ale M.A.I. care ar vrea totusi sa se transfere in cadrul serviciilor de eliberare a permiselor de conducere si inmatricularea vehiculelor, trasferul acestora este blocat de sefii ierarhici, astfel ca una dintre solutiile pentru rezolvarea problemei mentionate ar fi deblocarea acestor transferuri.
 
“Una dintre marile probleme ale acestei tari este modul in care cetateanul platitor de taxe si impozite este servit atunci cand se adreseaza unei institutii publice. El trebuie sa fie tratat cu respect si sa i se creeze conditii pentru rezolvarea problemelor cu cat mai putin efort si cat mai operativ. Serviciile publice din Romania pot fi imbunatatite, daca exista vointa, cu masuri inteligente si efort bugetar destul de mic”, sustine deputatul Cristian Constantin Roman. 
 
comunicat, Biroul Parlamentar al deputatului Cristian-Constantin ROMAN
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.