MIHAI RAZVAN UNGUREANU: Negocierile FMI cu Guvernul Ponta sunt in impas

mihai razvan ungureanu

Presedintele Fortei Civice (FC), Mihai-Razvan Ungureanu, sustine ca negocierile Fondului Monetar International (FMI) cu Guvernul Ponta sunt in impas, in conditiile in care „FMI a fost trimis acasa de PSD” si nu s-a ajuns la un acord pentru reducerea CAS de la 1 iulie.

„Ponta are datoria sa gaseasca o solutie pana in noiembrie, sau sa ia o decizie pur politica”, afirma Mihai Razvan Ungureanu intr-un comunicat de presa.

In opinia sa, singurele constante ale Guvernului Ponta sunt „esecurile permanente”.

„Dupa ce a promis in campania electorala ca va reusi sa scada CAS-ul, Victor Ponta mai calca in picioare inca o promisiune facuta electoratului, cu o diferenta insa, acum nu poate da vina nici pe regimul Basescu si nici pe mostenirea lasata de Guvernul Boc sau de cel condus de mine. Este pur si simplu vorba de masura competentelor unui om si ale unui Guvern care s-au remarcat printr-un numar urias de vizite la DNA, de ministri inchisi pentru coruptie si trafic de influenta si pentru ratarea tuturor tintelor propuse”, sustine liderul FC, Mihai Razvan Ungureanu.

Acesta mai afirma ca tendinta acestui Guvern este pentru „cresterea imediata de taxe si nicidecum pentru scaderea lor”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.