MIHAI RAZVAN UNGUREANU: Romania risca sa aiba un presedinte PSD!

mihai razvan ungureanu

Mihai Razvan Ungureanu, liderul Forta Civica, partid care a ratat duminica intrarea in Parlamentul European, a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca daca dreapta nu se va unifica pentru a da un candidat unic la prezidentiale, „Romania va fi condamnata”.

Intr-o interventie telefonica la B1 TV, MRU a explicat ca partidele de dreapta ar trebui sa intre in alerta dupa victoria aliantei PSD-PC-UNPR in loc sa considere o victorie rezultatele pe care le-au obtinut.

„In momentul de fata dreapta are o obligatie majora, aceea de a strange laolalta si de a incerca sa defineasca liniile pentru victoria din toamna. Daca acest lucru nu se intampla inainte de turul 1 (al alegerilor prezidentiale n.r.), PSD-ul va avea presedinte”, a avertizat Mihai Razvan Ungureanu, aratand ca reactiile partidelor la rezultatele exit-pollu-urilor sunt „o repetare la scara un pic mai mare a scenei celebre cu «Mihaela dragostea mea», scena in care Mircea Geoana se bucura anticipat de castigarea alegerilor prezidentiale pe care le pierduse de fapt”.

„Vad ca se bat toti cu pumnii in piept ca au reusit sa castige la alegerile europarlamentare!. E foarte fals, PNL-ul cade si este intr-o situatie imposibila in momentul acesta. PDL-ul cade de asemenea, e intr-o situatie imposibila in momentul acesta. PMP incearca sa stea la suprafata avand in spate niste resurse enorme, de la implicarea presedintelui si pana la fonduri. Daca lucrurile acestea sunt tratate intr-o maniera victorioasa, e fals pentru toata lumea”, a spus MRU, insistand asupra necesitatii urgentarii discutiilor pentru unificarea dreptei, astfel incat Victor Ponta sa nu ajunga presedintele acestei tari.

„Daca marii lideri ai partidelor de dreapta care s-au dovedit pana la momentul de fata mediocri si lipsiti de viziune nu inteleg ca trebuie dat un candidat la presedintie in spatele caruia sa se stranga toate aparatele de partid in asa fel incat in noiembrie anul acesta sa existe o victorie care sa echilibreze viata politica a Romaniei si sa opreasca asaltul partidului stat, in momentul acesta Romania este condamnata. Ca presedinte al unui partid am spus mereu ca exista o urgenta in a unifica dreapta”, a explicat MRU care a declarat ca a inceput sa dea deja telefoane catre sefii de partid, in vederea inceperii discutiilor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.